Wednesday, April 1, 2020

Tampereen, Helsingin ja koko maan koronavirustautitapauksia peitellään. Oikeasti Suomessa on jo yli 22 000 koronavirukseen sairastunutta ja 900 kuollutta 2020 kevään aikana

Tampereen, Helsingin ja koko maan koronavirustautitapauksia peitellään. Oikeasti Suomessa on jo yli 22 000 koronavirukseen sairastunutta ja 900 kuollutta 2020 kevään aikana.

PS: Ruotsissakin ollaan jo päiväkohtaisissa kuolemissa saavuttamassa Suomi:
Tukholman alueen terveyden- ja sairaanhoitojohtaja Björn Eriksson esitti synkän arvion tiedotustilaisuudessa keskiviikkona.

Ruotsin koronavirustilanne on hetkessä muuttunut hyvin synkäksi. Keskiviikon aikana Ruotsissa on menehtynyt 59 henkeä koronaviruksen seurauksena.
Kaikkiaan Ruotsissa on kuollut koronavirukseen 239 henkeä. Määrä on yli kaksinkertaistunut vain kolmen vuorokauden aikana, sillä 29. maaliskuuta mennessä Ruotsissa oli menehtynyt koronavirukseen 111 henkeä. Lisäys kolmessa päivässä oli 128 kuollutta.

Tamperelainen toimittaja punikkimädän halvaannuttamalta Tampereelta

STT eikä perinteinen printtimedia eivät ole luotettavaa uutismateriaalia, kuten ei ns punahuulihallituksen toiminta koronaviruksen vastaisessa toimimattomuudessaan maaliskuulla 2020 Suomessa.

Mitä on "demokratia"? Puolueeliittien harvainvaltaa, hyljeksien ja hyläten vaihtoehtoiset ehdokkaat mielipiteineen, on sitten kyseessä mikä tahansa r.p. 

https://kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com
MOT. Seppo Lehto #kuntavaaliehdokas Tampere 2021 
 
Huhtikuun 1. 2020 Tampereella Haulitornin tähystäjä

-----------------------
Perussuomalaisuudesta hyve vai pelkkä perseennuolijoiden kahvikuppiseura seuraavissakin vaaleissa?
Парламентские выборы в Сеппо Лехто: «Белая альтернатива» парламенту Финляндии White candidate
https://perussuomalaisuudesta.blogspot.com/
--------------------------


No comments:

Post a Comment